BIZ Leerdam bevordert de veiligheid en de ruimtelijke kwaliteit van de Nieuw Schaik

Over BIZ Nieuw Schaik

Sinds 1 januari 2015 is de BIZ-wet van kracht die een nieuwe manier van samenwerken voor bedrijventerreinen mogelijk maakt: de BedrijvenInvesteringsZone (BIZ).

Een BIZ is een instrument waarmee alle ondernemers en/of vastgoedeigenaren gezamenlijk investeren in hun omgeving met als doel het bedrijventerrein als geheel te verbeteren. Een BIZ is dus een instrument vóór en dóór ondernemers. Met een BIZ kunnen kosten van de investeringen in de kwaliteit van de bedrijfsomgeving verdeeld worden over alle ondernemers.

U kunt hierbij denken aan kosten die verbonden zijn aan activiteiten in de openbare ruimte (en op het internet), die zijn gericht op het bevorderen van de leefbaarheid, de veiligheid, de ruimtelijke kwaliteit en/of de economische ontwikkeling van het afgebakende gebied.

Alle BIZ-activiteiten komen bovenop de gemeentelijke inspanningen. Hierdoor kan gericht gewerkt worden aan het verbeteren van het gebied. Draagvlak is cruciaal in een BIZ. Alleen als een meerderheid van alle bijdrageplichtige ‘JA’ zegt tegen de BIZ, is succes mogelijk en kan eenieder gebruik maken van de voordelen.

Zo kunnen ondernemers (extra) profiteren van de (bestaande) collectieve inkooppakketten, lagere premies voor verzekeringen vanwege een collectief camerasysteem, kennisuitwisseling, ondersteuning vanuit het parkmanagement, etc. Met een BIZ kiezen de ondernemers op Nieuw Schaik voor verdere professionalisering van ons gezamenlijk terrein.

Contact opnemen

Doelstelling BIZ

Opgeruimd

Het toonbeeld van een georganiseerd Nieuw Schaik in een schone omgeving.

Veiligheid

Als bedrijf kun je vertrouwen op een beschermde werkomgeving.

Groen

Sit Fringilla maecenas massa maecenas purus dolor a egestas tortor laoreet.

Het bestuur

Jan willem
Europe vans
Waldo
Nick
Rens
Pieter
Mark Timmer
Van der Wal interieurs
Andrieke May
PUUR personeel
Martijn Blaauw
MB effect
Nel van Ziel
Pensionado